WOLANDIN ILOINEN SEURUE – SAATANA SAAPUU HELSINKIIN, OSA I

 

Ensi-ilta to 13.8. klo 19 ja su 16.8. klo 19

Wolandin iloinen seurue on uuden ajan kabaree, jossa Bulgakovin Saatana saapuu Moskovaan –romaanista tutut hahmot pääsevät vauhtiin tämän ajan Suomessa!

Mitä virkaa olisi hyvällä, jos paha olisi maailmasta poistettu? Entä kummat saavat enemmän tuhoa aikaan maailmassa, hyvät vai pahat ihmiset? Mikä on pahan palkka?

Wolandin iloinen seurue on makaaberi kabaree siitä, mitä tapahtuu kun Saatana saapuu teatteriin. Myllyteatterin taitavat esiintyjät luovat viihdyttävän kokonaisuuden, jossa sirkus, musiikki, tanssi ja teatteri sulautuvat yhteen. Fyysinen, visuaalinen ja musiikintäytteinen kokonaisuus jakaa armoa syntisille mutta ei pelkureille.

Ohjaus ja dramaturgia on Myllyteatterin taiteellisen johtajan Aino Kiven käsialaa, kapellimestarina toimii Petri Tiainen ja muusikko-äänisuunnittelijana Joonas Outakoski.

Lavalla ovat Myllyteatterin valovoimaiset esiintyjät Ines Kakkonen, Riia Kivimäki, Mirva Kuivalainen, Saku Mäkelä, Kaisa Niemi ja Yuko Takeda.

Lisäksi työryhmään kuuluu lavastaja Aino Koski ja pukusuunnittelija Aino Simola sekä tuottaja Leo Van Aerschot.

Alkuperäisteos: Mihail Bulgakovin Saatana saapuu Moskovaan.

Esityspaikka: Musiikkiteatteri Kapsäkki, Hämeentie 68, Helsinki
Kesto noin 1 h
Liput: 20€, lippuja voi ostaa täältä.

Pressikuvia löytyy täältä: https://www.flickr.com/people/189722152@N04/

Ohjaus ja dramaturgia: Aino KiviNäyttämöllä: Ines Kakkonen, Riia Kivimäki, Mirva Kuivalainen, Saku Mäkelä, Kaisa Niemi ja Yuko Takeda.Lavastaja: Aino KoskiPukusuunnittelija: Aino SimolaValosuunnittelu: Mika HaaranenSäveltäjä & kapellimestari: Petri TiainenMuusikko & Äänisuunnittelu: Joonas OutakoskiTuotanto: Leo Van AerschotGraafinen suunnittelu: Elina OnnelaValokuvat: Veera Konsti

 

Rahoittajat: